Voor groepen
Wilt u Het Stift met een groep bezoeken, bijvoorbeeld met een familie- of bedrijfsuitje, excursie of een reünie, dan zijn er diverse mogelijkheden.

Uiteraard behoort een rondleiding over Het Stift tot één van deze mogelijkheden. Tijdens een 30-45 minuten durende wandeling over Het Stift krijgt u een breder beeld van dit historische plekje. Bekijk de mogelijkheden voor een rondleiding hier.

Voor of na de rondleiding kunt u bij Restaurant De Stiftsschuur genieten van een kopje koffie met krentenwegge, hapje of drankje, of een uitgebreide lunch, buffet of diner.

Wilt u een compleet arrangement of een dagje uit, dan kunt u terecht bij de Event Creators in Weerselo. Zij hebben een unieke evenementenlocatie in het oosten van het land, de Methoeve. Deze multifunctionele locatie biedt ruimte aan 10 tot 1500+ personen, verdeeld over 4 zalen met elk een eigen unieke styling.

Door de landelijke ligging is buiten ruim 3 hectare aan evenementen-weide, terras en tuin; voldoende parkeergelegenheid en een gegarandeerd schitterend uitzicht! Meer informatie over de Methoeve en de Event Creators vindt u hier.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bezoek aan Het Stift in Weerselo, neemt u dan contact met ons op.

Deel dit berichtTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin