Stiftsconcert zondag 14 oktober: Niels Bijl, saxofoon Ties Mellema, saxofoon en Martijn Blaak, piano

De uitzonderlijk veelzijdig saxofonist Niels Bijl treedt samen met saxofonist Ties Mellema en pianist Martijn Blaak, van het succesvolle Pianoduo Blaak, op. Alle drie hebben ze een indrukwekkende staat van dienst.

In Niels’ leven staan muzikaliteit en integriteit centraal. Bij Niels draait alles om het tot leven wekken van muziek. Hij is een uitzonderlijk veelzijdig saxofonist. De staat van dienst van saxofonist Ties Mellema is indrukwekkend. Hij studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en is vaandeldrager van de nieuwe generatie saxofonisten in Nederland. Pianist Martijn Blaak, die met zijn broer Stefan het succesvolle Pianoduo Blaak vormt, treedt tijdens dit concert op met Niels en Ties. Martijn is cum laude afgestudeerd, geeft concerten op vele internationale concertpodia en festivals.

Kijk voor meer informatie over het programma hier ›

Concert bijwonen?
Het concert in de Stiftskerk begint om 15.30 uur en duurt ongeveer een uur. De Stiftskerk is open vanaf 15.00 uur. Na afloop bieden wij u graag een drankje aan in de Stiftsschool naast de kerk, waarbij ook de musici aanwezig zijn. De toegangsprijs is € 18,00 en voor jeugd € 10,-.

Kaarten kunnen gereserveerd via www.stiftsconcerten.nl of bij Suze Euverman via 0541-661005. Tevens zijn er, indien beschikbaar, kaarten verkrijgbaar aan de kassa in de Stiftskerk.