In en rond Ootmarsum vindt u zowel grote als kleine campings. Hieronder een overzicht van enkele campings in Ootmarsum.

Camping De Witte Berg

Recreatiecentrum De Witte BergCamping (Recreatiecentrum) De Witte Berg is een heerlijke camping om geheel tot rust te komen. De camping biedt meerdere mogelijkheden om heerlijk een hapje te en te genieten van de faciliteiten. De camping ligt op 2 kilometer afstand van het prachtige dorp Ootmarsum. Voor de natuurliefhebbers is er op loopafstand het natuurgebied het Springendal hier heeft u de mogelijkheid om lekker te wandelen of te fietsen. Tevens verhuurt De Witte Berg ook bungalows. Camping De Witte Berg in Ootmarsum is met een 8,9 gemiddeld beoordeeld door de ANWB.

Meer informatie over deze camping? Neem eens een kijkje op de site!

 

Camping Hoeve Springendal

Camping Hoeve SpringendalCamping Hoeve Springendal ligt midden in het natuurgebied het Springendal. De afstand tot het historische centrum van Ootmarsum is ongeveer 5 kilometer. Op deze camping kunt u helemaal tot rust komen en genieten van de natuur. Wandelen, paard rijden en fietsen kan gelijk zodra u het erf van de camping af rijdt. Camping Hoeve Springendal is met een 9,3 gemiddeld beoordeeld door de ANWB.

Meer informatie over deze camping? Neem eens een kijkje op de site!

 

Camping Kuiperberg

Camping Kuiperberg bij OotmarsumCamping Kuiperberg ligt op het hoogst gelegen punt van Twente. De camping ligt op loopafstand van het historische stadscentrum Ootmarsum. In de omgeving van de camping zijn er volop mogelijkheden om van het landschap te genieten.

Meer informatie over deze camping? Neem eens een kijkje op de site!

 


Deel dit berichtTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin