Adverteren op HetStift.nl
De website van Het Stift, hetstift.nl, is een website voor bezoekers van Het Stift. Dit kunnen toeristen zijn, maar ook inwoners van de gemeente Dinkelland, of omliggende gemeenten.

Adverteren op deze site?

Door te adverteren op hetstift.nl bereikt u een publiek dat gericht is op zoek naar informatie over Het Stift. Bijna 90% van de bezoekers zoekt deze informatie omdat ze binnenkort Het Stift aan zullen doen. Dit kan voor een of meerdere dagen zijn. Bezoekers van deze website verblijven dus in de omgeving, of zijn van plan om ergens in de buurt te verblijven.

Hetstift.nl geeft bezoekers een uitgebreid beeld van Het Stift en haar geschiedenis, maar informeert ook over de actualiteiten zoals kerkconcerten en andere evenementen. Daarnaast is er een groot bestand van mensen die zich aangemeld hebben voor de gratis nieuwsbrief die geïnteresseerden ieder moment op de hoogte houdt van het laatste nieuws rondom Het Stift.

Kortom, Het Stift is oud, maar actueel en krijgt veel bezoek van toeristen en andere geïnteresseerden. Een goede plaats om uw bedrijf, organisatie of locatie onder de aandacht te brengen.

Extra mogelijkheden
Publiceer uw eigen inhoud binnen de pagina’s van Het Stift.nl. Het Stift Online neemt een pagina op, binnen de gewenste categorieën waarop u alle informatie over uw bedrijf, organisatie of locatie kunt vermelden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en ontvang een offerte op maat. U kunt contact opnemen met Jeroen Roozendaal via info@hetstift.nl of 06 – 50 21 32 41.

Deel dit berichtTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin